Du er landet på Sokkelpuds.dk, det helt rigtige sted at finde sokkelpuds. Vi har udvalgt de 4 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 4 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle sokkelpuds tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Skalflex sokkelpuds vandtæt, 25 kg grå

 • Dagens pris: 278,95 kr.
 • Fundet hos Davidsenshop.dk
 • Mærke: Skalflex
 • Farve: Grå

Første anbefaling på listen er fra mærket Skalflex.

Det bedste tilbud på “Skalflex sokkelpuds vandtæt, 25 kg grå” vi har fundet er hos Davidsenshop.dk hvor prisen lige nu er 278,95

Forhandlerens beskrivelse:
Skalflex Sokkelpuds Vandtæt 25 Kg Grå Stærk, cementbaseret mørtel Vandafvisende Diffusionsåben Fremragende vedhæftningsevne Til mineralske underlag over og under terræn Velegnet til sokler, trappevanger, kælderskakter, læmure m.m. Armeringsb…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

2: Skalflex sokkelpuds 2 kg

Anden anbefaling har vi fundet hos Davidsenshop.dk, hvor du kan købe Skalflex sokkelpuds 2 kg til kun 1289,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Kapillarbrydende, kemisk fugtmembran Effektiv og permanent barriere mod opstigende fugt Kan anvendes i alle sugende, mineralske byggematerialer Effektiv selv ved højt indhold af fugt Hurtig og enkel arbejdsgang Til udendørs og indendørs brug.
Specifikatio…

Se hos Davidsenshop.dk ❯❯

3: Skalflex Cementpuds/Sokkelpuds 25 Kg.

 • Dagens pris: 79,95 kr.
 • OBS! Tilbud i dag – normalpris 89,95, nu kun 79,95.
  Du sparer 10 kr. / 11 %
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Skalflex

Næste anbefaling er “Skalflex Cementpuds/Sokkelpuds 25 Kg.”.

Dagens bedste tilbud på “Skalflex Cementpuds/Sokkelpuds 25 Kg.” har vi fundet hos Homeshop.dk hvor prisen lige nu er 79,95 kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Skalflex Cementpuds/Sokkelpuds 25 Kg.
Skalflex Cementpuds/Sokkelpuds C100/400 0-2 mm anvendes til pudsning og reparation af sokler og trapper, samt til reparation af betongulve og -vægge i lagtykkelser op til 3 cm. Klargøring:Underlaget skal være mineral…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

4: Skalflex Sokkelpuds Vandtæt mørkegrå 25kg

 • Dagens pris: 289,- kr.
 • Fundet hos Homeshop.dk
 • Mærke: Skalflex
 • Farve: Mørkegrå

Sidste produkt på vores liste er Skalflex Sokkelpuds Vandtæt mørkegrå 25kg som vi har fundet til 289,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Skalflex Sokkelpuds Vandtæt 25kg Stærk, cementbaseret mørtel Vandafvisende Diffusionsåben Fremragende vedhæftningsevne Til mineralske underlag over og under terræn Velegnet til sokler, trappevanger, kælderskakter, læmure m.m. Armeringsbærende…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Dyreste Sokkelpuds på listen er Skalflex sokkelpuds 2 kg fra Davidsenshop.dk med en pris på 1289.00. Billigste udvalgte Sokkelpuds er Skalflex Cementpuds/Sokkelpuds 25 Kg. som du kan købe for 79.95 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 1209.05 kr.
Ovenstående Sokkelpuds data og priser er hentet fra 2 butikker (Davidsenshop.dk, Homeshop.dk). Alle Sokkelpuds tilbud er opdateret i dag 26-11-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Sokkelpuds guides:

Fandt du ikke det rigtige Sokkelpuds blandt de 4 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Sokkelpuds:

Hvorfor bør du købe en sokkelpuds online

Hurtigt overblik over sokkelpuds tilbud

Når du handler på nettet er alt information tilgængelig. Det er meget nemt at se om der er en butik der har et godt sokkelpuds tilbud, hvad leveringen koster, og om der er nogen der sælger varen billigere et andet sted.

Og det er den store fordel ved at handle på nettet.

Der er utrolige datamængder der bliver beregnet og vist hele tiden, og det gør at sider som vores sokkelpuds.dk kan kigge på alle shops og hver nat opdatere alle de mange produkter med friske priser og tilbud.

Det er meget nemt

Du kan måske huske dengang hvor det at handle på nettet kun var noget for den computerdygtige i familien.

At købe sokkelpudser var noget man gjorde i butikkerne, og kun hvis man skulle have noget helt specielt bad man familienørden om at finde en webshop og bestille det – dengang fandtes sokkelpuds.dk jo heller ikke. I dag er det helt anderledes, og alle fra børn til bedsteforældre har helt styr på hvordan man handler på nettet, så nemt er det.

Går hurtigt

Når du handler på nettet i stedet for i fysiske butikker kan du pludselig begynde at bruge tiden på det du vil, i stedet for at bruge den på at shoppe.

Søndag formiddag kan gå med at bage boller og lege med børnene frem for den obligatoriske stressende tur til storcentret.

Eftermiddagen behøver ikke være en stressende tur hjem igennem 3 forskellige butikker for at finde en der stadig har sokkelpudser på lager, men du kan blive lidt længere på arbejdet og få afsluttet dine opgaver.

Kort sagt – mere tid til dig.